68 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Rautia Suomussalmi, K-Maatalous Suomussalmi - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, pienkoneliike, maatalouskoneliike

Rautia Suomussalmi toimii Ämmänsaaren keskustassa Risteen alueella. Valikoimissamme rakennuspuutavara, rakennustarvikkeet, lvi ja sähkötarvikkeet. Sisustusosastoltamme tapetit, kaakelit, maalit, sisustussuunnittelu, sisustustotteet. Laaja konevalikoimamme käsittää mm. maatalouskoneet, peräkärryt, veneet, moottorikelkat, skootterit. Pienkonehuoltomme korjaa ruohonleikkurit moottoottoripyörät, mopot ja moottorisahat. Asiantunteva rakentajan rautakauppa ja palveleva konekauppias maatalouksille.


Palvelu Lvi-asennusta


Altcon - Yhtiöt Oy - HELSINKI

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista

Altcon-Yhtiöt Oy on 1998 toimintansa aloittanut Suomalainen, hyvämaineinen ja monipuolinen rakennusalan yritys. Altcon-Yhtiöt Oy toteuttaa mitä monipuolisemmin LVI - ja korjausrakentamista. Voimmekin ylpeänä sanoa olevamme alan asiantuntija ja osaaja.


Palvelu lvi-asennus


Sähkö & Lvi JuHannus Oy - KOTKA

Sähkö ja Lvi JuHannus Oy on kotkalainen, Kymenlaakson alueella toimiva yritys. Palveluihimme kuuluu sähköasennus ja suunnittelu, lvi-työt kuten putkiremontit ja -asennukset sekä ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus. Asennamme myös atk- ja televerkot sekä antennit. Olemme erikoistuneet auto- ja venesähkötöihin. Tärkeimpiä arvojamme ovat laatu, asiakastyytyväisyys ja nopeus. Muista hyödyntää kotitalousvähennys -60%. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!
Saimaan Apaja - PUUMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

KVR-urakointia

Vapaa-ajan asuntojen ja pientalojen kokonaisvastuurakentaminen(KVR), sähkösuunnittelu ja -asennukset, lämpö-, vesi- ja iv-suunnittelu ja -asennukset, kiinteistöjen jätevesijärjestelmien suunnittelu ja rakentaminen, GEBWell porakaivot ja maalämpö, hälytysjärjestelmät, talotekniikan konsultointi ja isännöinti. Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan (Mikkeli - Imatra - Lappeenranta - Ruokolahti - Ristiina - Sulkava - Puumala - Savonlinna-Punkaharju)alueella.


Palvelu LVI-asennukset


Putkiset Oy - KERAVA

Kauppakamarin jäsen

Putkiliike, LVI-tuotteita

Putkiset Oy on vuonna 1977 perustettu LVI-alan perheyritys. Toimipisteemme sijaitsee Keravan Ahjossa, jossa toimii myös täydellinen LVI-alan myymälä sekä Woikoski Oy:n kaasuvarikko. Päätoimialamme on putkiasennukset asuin- ja liikerakentamisessa uudisrakennus sekä saneerauskohteissa. Teemme vuosittain myös noin 20 omakotitalon lvi-työt. Remontti- ja huoltopuolella teitä palvelee 10 hyvin varustettua huoltoautoa. Meillä on nopea vikapalvelu! Tarjoamme myös LVIS -huoltojen vuosisopimuksia!


Palvelu lvi-asennukset


Suomussalmen Vesi ja Lämpö Oy - Hanakat - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-liike

Suomussalmen Vesi ja Lämpö toimii Kainuun alueella. Meiltä kaikki LVI-alan palvelut, asennukset, huollot ja korjaukset lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiin. Liikkeestämme kaikki Hanakat-ketjun palvelut ja tuotteet. Ilmalämpöpumput, maalämpöpumput, kylpyhuone-, keittiö- ja muut vesipisteratkaisut. Edustamme useimpia tunnettuja merkkejä vesihanojen, lämpöpumppujen, lämmitysjärjestelmien ym. osalta. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki LVI-urakointia koskevat isot ja pienet työkohteet.


Palvelu Lvi-asennusta


Vaasa LVIS-Center Oy - VAASA

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-liike

Vaasa LVIS Center Oy on toiminut Hanakat jäsenenä Vaasassa vuodesta 1994 lähtien. Myymälästä löydät laajan valikoiman LVI-tuotteita. Varastossamme suuri valikoima asennustarvikkeita sekä kylpyhuoneen kalusteita. Panostamme hyvään asiakaspalveluun sekä laajaan tuotevalikoimaan. Jos tarvitset asennusapua autamme sinua hyvillä neuvoilla ja vinkeillä. Meiltä löydät kilpailukykyiset hinnat ja kokeneet myyjät. Tarjoamme sinulle tietysti myös ammattitaitoiset putkiasentajat asennustöihin.
LVIS Pesoset Oy - KERIMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen
LVI-Nolvi Oy - TURKU
Teljän Vesipiste Oy - KOKEMÄKI
Taun-ro Oy - MUURAME
LVI-Leppänen - TURKU
LVI Kokko - NAARAJÄRVI
Jukka Flyktman - JYVÄSKYLÄ