17 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 17

Rovaniemen Turvacenter Oy - ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hälytysjärjestelmiä, opasteita, kylttejä, lukkoliike

Rova Lukko nykyisin Rovaniemen Turvacenter Oy, tarjoaa kokonaisvaltaista turvallisuuspalvelua: laadukkaat tuotteet, yksilöllisesti suunnitellut ja tarpeisiisi mitoitetut turvallisuusratkaisut, jatkuvan tuotetuen sekä huoltopalvelut. Määrätietoisen laatu-ja tuotekehitystyön tuloksena Turvacenter Oy:lle myönnettiin SFS-ISO 9002 –laatusertifikaatti jo vuonna 1994. Jatkuva laatutyömme ja asiakastyytyväisyysseuranta merkitsee toimintavarmuutta, viimeisteltyä työn jälkeä ja hyvää asiakaspalvelua.


Palvelu Hälytysjärjestelmät


Anvia Securi Oy - Securi Vaasa - VAASA

Videovalvontalaitteita, hälytysjärjestelmiä, lukkoliike

Securi Vaasa on erikoistunut yritysten ja yksityisten asiakkaiden turvallisuusjärjestemiin. Toimitamme asiakkaille rikosilmointijärjestelmät, kulunvalvontajärjestemät sekä hälytyskeskuspalvelut.
Turvatiimi Oyj - HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Turvallisuusliike

Turvatiimi on kotimainen, valtakunnallinen turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista turvallisuuspalvelua yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Käytössämme on uusin turvallisuuden huipputeknologia, nykyaikainen 24/7 -asiakaspalvelukeskus sekä monipuolinen valikoima yksilöllisiä palvelu- ja valvontaratkaisuja. Vuonna 2012 Turvatiimin liikevaihto oli 38,1 miljoonaa euroa ja työllistimme 1 100 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.


Palvelu hälytysjärjestelmä


Teletaito Ky - PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Osaava tele- ja sähköalan ammattilainen. Teemme sähkösuunnitelmia ja -urakoita myös pientaloille Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Soita ja kysy lisää!


Palvelu hälytysjärjestelmät


Sähkö-Eagles Oy - HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkö-Eagles Oy on vuonna 1993 perustettu täyden palvelun sähköalan yritys. Toimimme pääosin pääkaupunkiseudun alueella. Urakoimme S1-luokassa, jolloin voimme suorittaa asennukset niin pienistä pistorasian vaihdoista isoihin julkiskohteisiin. Toimintaamme kuuluu myös huolto ja sähkövika-päivystys 24h. Suoritamme myös teleurakointia ja hälytys- ja valvontajärjestelmien asennuksia.


Palvelu hälytysjärjestelmät


Sähköhai Oy - OULUNSALO

Sähköurakointia

Sähköhai - talonrakennuksen ja liikerakentamisen sähkösuunnittelu ja sähköurakointi Oulu. Omakotirakentajalle ja saneeraajalle ammattilainen avuksi suunnittelusta asennukseen: Ouman+ kotiautomaatio, ilmalämpöpumput, valaistusuunnittelu, antenniasennus ja hälytysjärjestelmät. Yrityksille ja julkiselle sektorille luotettava kumppani uudisrakentamisen ja saneerauskohteiden sähköurakointiin.


Tuotemerkki Ouman Plus hälytysjärjestelmät


Sähkökatko Oy - TURKU

Palveluihimme kuuluvat rakennusten sähköasennukset, -suunnitelmat ja -saneeraukset. Toimintamme pääperiaatteita ovat nopeus, luotettavuus ja ammattitaito. Kun olemme työkohteessa, pyrimme saamaan työn valmiiksi heti tai niin pian kuin se on suinkin mahdollista.


Palvelu hälytysjärjestelmä


Ab Tekas Oy - TEERIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköurakointia, kulunvalvontalaitteita, palohälytinjärjestelmiä yrityksille ja yksityisille. Toimialueena Pohjanmaalla Teerijärvi, Kaustinen, ympäröivät kunnat sekä kaupunkeina mm Kokkola, Kannus, Pietarsaari, Uusikaarlepyy. Tekas tekee sähköasennuksia julkisissa rakennuksissa, teollisuudessa, maataloudessa ja asunnoissa sekä tuntiveloituksen että urakkaveloituksen mukaan. Tavanomaisten sähkötöiden ohessa suoritamme pitkällä kokemuksella erilaisia heikkovirtatöitä kuten atk- ja antenniverkot.


Palvelu hälytysjärjestelmät


Insinööritoimisto Pekka Lankinen Oy - LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköinsinööritoimisto

Valmiiksi suunniteltu on jo melkein puoliksi tehty - ainakin jos suunnittelu on tehty hyvin. Teemme sähkösuunnittelua kaikkiin tarpeisiin. Korkeatasoisella ohjelmistolla, nykyaikaisilla tietokoneilla ja ennen kaikkea ammattitaidolla. Insinööritoimisto Pekka Lankinen Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus sähkösuunnittelu- ja asennusprojekteista niin pieniin kuin isompiin kohteisiin ja projekteihin. Meiltä myös turvallisuustuotteet, kameravalvonta ja hälytysjärjestelmät. Soita ja kysy asiasta lisää!


Palvelu hälytysjärjestelmät


HT-Sähköpalvelu Oy - HELSINKI

Olemme vuonna 1986 perustettu täyden palvelun sähkö- ja teletalo. Asiakas voi halutessaan teettää sähkö-, tietoverkko-, puhejärjestelmä-, kulunvalvonta-, ym. asennustyöt samalla urakoitsijalla. Toimimme koko Suomen alueella.


Palvelu hälytysjärjestelmät


Laatulukko Oy - KLAUKKALA

Lukkoliike

Olemme monipuolinen lukkosepänliike. Toimimme Hyvinkäällä ja Klaukkalassa. Tuotteisiimme kuuluvat perinteiset lukitusalan tuotteet sekä hälytys- ja kulunvalvontalaitteet. SOITA JA KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME JA PALVELUISTAMME!!!


Tuote hälytysjärjestelmät


Talobit Oy - KEMPELE

Talobit Oy on pientalojen talotekniikan edelläkävijä Suomessa. Olemme tuotteistaneet pientalojen talotekniikan yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi, jossa kodin LVI-, sähkö- ja automaatioratkaisut kulkevat käsi kädessä aina ideoinnista suunnitteluun ja urakoinnista käyttökokemuksiin sekä säännölliseen huoltoon. Panostamme vahvasti talotekniikan omaan tuotekehitykseen ja valmistukseen, mutta toimimme myös kiinteässä yhteistyössä eri tuotevalmistajien kanssa.


Palvelu Hälytysjärjestelmät