6 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 6

Sähkö-Hänninen - Sähköliike - Sähkötyö - Sähkösuunnittelu - RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköliike, sähkösuunnittelua

Yrityksemme on monipuolinen sähköalanliike, josta kuluttajat voivat ostaa sähkötarvikkeiden lisäksi myös valaisimet, pienkoneet ja kodinkoneet: pyykkikoneet, kuivausrummut, astianpesikoneet, jääkaapit, pakastimet, hellat, pölynimurit ja kiukaat. Yrityksen verstaalla kokoamme ja asennamme keittiöremontin haluaville mittatilauskaapistot. Palveluihinmme kuuluu asiantunteva ja ammattitaitoin sähkösuunnittelu, sähköasennustyö ja korkealaatuiset sähkötuotteet sekä kunnossapito- ja huoltopalvelut.


Aihepiiri sähkötarvikemyymälä Raahe


Mekeltek Oy - PORI

Sähkömoottoreita, laakereita, työkaluja, sähkötarvikeliike

Teollisuuden tuntijat. Porissa: Mekeltek Oy ja Sata-Electro Oy. Raumalla: Mekeltek Rauma Oy. Sähkön ja Tekniikan osaamista yli 50 vuotta. Olemme maakunnan laaja-alaisin sähkötekniikan ja mekaniikan toimittaja. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa sähkötekniikkaan ja mekaniikkaan liittyvissä komponenteissa, laiteratkaisuissa ja työkaluissa. Palvelumme kattaa myös sähkömoottori- ja laitekorjaamon sekä sähköurakoinnin. T e r v e t u l o a!
Mekeltek Rauma Oy - RAUMA

Sähkömoottoreita, laakereita, työkaluja, sähkötarvikeliike

Teollisuuden tuntijat.Raumalla Mekeltek Oy sekä Porissa Mekeltek Oy ja Sata-Electro Oy. Mekeltek Rauma Oy Sähkön ja Tekniikan osaamista yli 50 vuotta. Olemme maakunnan laaja-alaisin sähkötekniikan ja mekaniikan toimittaja. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa sähkötekniikkaan ja mekaniikkaan liittyvissä komponenteissa, laiteratkaisuissa ja työkaluissa. Palvelumme kattaa myös sähkömoottori- ja laitekorjaamon sekä sähköurakoinnin. T e r v e t u l o a !
Y-Keskus Ky - HELSINKI

Sähkötarvikeliike, sähkönjakelulaitteiden valmistaja
LSK Electrics Oy - LAHTI

Kodinkoneliike, sähkötarvikeliike
Oy Kontaktor Ab - VAASA

Sähkötarvikeliike